Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene de violență la Zilele Orașului Cernavodă! Babasha a întrerupt concertul după ce un petrecăreț a bătut o polițistă locală (VIDEO)

ro

16 Aug, 2024 13:18 2206 Marime text
Scene de violență la Zilele Orașului Cernavodă. Foto: Captură video

Scene de violență s-au desfășurat aseară, 15 august 2024, la concertul dedicat sărbătoririi Zilelor Orașului Cernavodă. Un bărbat a agresat o agentă a Poliției Locale din Cernavodă.

Din primele informații, acesta ar fi încercat să sară un gard din zona scenei, moment în care ar fi fost reperat de către agenții de poliție locală, moment în care, potrivit imaginilor video, s-ar fi îmbrâncit cu un polițist, iar când a apărut și femeia, acesteia i-ar fi proiectat un pumn în zona bărbiei.

În urma incidentului, Babasha, aflat pe scenă în acel moment, și-a sistat recitalul.

Conducerea Poliției Locale din Cernavodă a precizat că imediat după incident bărbatul a fost imobilizat și predat organelor de poliție.

„Individul a reușit să pătrundă în perimetrul scenei escaladând gardul și a început să lovească toate persoanele care erau acolo - pe fotograful care făcea poze artistului care concerta în acel moment, polițiștii care erau în dispozitiv, o doamnă și un domn. (...) Ulterior, au intervenit și bodyguarzii artistului, iar apoi, bărbatul a fost imobilizat de către Jandarmerie și dus la secția de poliție din Cernavodă. Din păcate, incidentul s-a produs și astfel de fapte reprobabile nu ar trebui să aibă loc nicăieri. Cu atât mai puțin la astfel de evenimente, unde se află persoane de toate vârstele, inclusiv copii”, a declarat pentru ZIUA de Constanța Șteflea Nicolae, director executiv al Poliției Locale Cernavodă.

Agenta poliției locale a fost transpoortată la Spitalul orașului Cernavodă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-au făcut investigații. Din fericire, femeia în vârstă de 50 de ani nu ar fi fost rănită grav.

Oamenii legii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.
 



Citește și: 
Justiție Constanța Polițistă agresată în misiune, la Eforie! Prima condamnare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii