Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene incredibile pe plaja din Eforie Nord Două comerciante ambulante s-ar fi luat la bătaie (VIDEO)

ro

18 Aug, 2024 12:41 1035 Marime text


Comerciante ambulante care s-au luat la bătaie. Captură video
  • Două comerciante ambulante s-ar fi luat la bătaie pe plaja din Eforie Nord

Turiștii și riveranii care au ales stațiunea Eforie Nord din județul Constanța pentru o zi de relaxare la plajă au avut parte de scene terifiante. În loc să se bucure de razele de soare și de apa mării, duminică, 18 august 2024, două comerciante ambulante care vindeau pe plajă produse alimentare s-ar fi luat la bătaie. 

Rivalitatea dintre comercianții ambulanți de pe plajă este destul de cunoscută pentru cei care locuiesc pe litoral, dat fiind faptul că aceștia își „împart” parcelele de plajă unde să își vândă porumbul, merele confiate sau covrigii pentru a avea cu toții un binemeritat profit.

Din imaginile surprinse de un turist, se poate observa cum una dintre femeile implicate în scandal se șterge de sânge și este bulversată de ceea ce s-a întâmplat. 

Oamenii spun că întreaga scenă de bătaie s-a desfășurat sub ochii lor. 

Facem precizarea că turiștii ar trebui să fie atenție la produsele pe care le cumpără pe plajă de la acești comercianți ambulanți.  Deși acestea pot fi tentante pentru turiștii aflați la relaxare, reprezentanții ANPC atrag atenția asupra pericolelor asociate cu produsele alimentare ținute ore întregi în soare. Produsele alimentare, în special cele perisabile, precum fructele, produsele de patiserie sau preparatele gata de consum, sunt deosebit de vulnerabile la deteriorare atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate. Expunerea prelungită la soare poate duce la dezvoltarea bacteriilor periculoase, cum ar fi Salmonella, E. coli și Listeria, care pot cauza intoxicații alimentare severe. Simptomele acestor intoxicații includ greață, vărsături, diaree și, în cazuri grave, pot necesita spitalizare.




Citește și 

Acțiune a polițiștilor IPJ Constanța pe plajă și în stațiunile de pe litoral. Au fost aplicate amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii