Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene șocante în Olt! O femeie din Slatina și-ar fi omorât în bătaie bunica de 86 de ani (VIDEO)

ro

12 Jun, 2024 16:30 748 Marime text
foto: IPJ OltO femeie în vârstă de 29 de ani, din Slatina, județul Olt, a fost reținută, fiind acuzată că și-a bătut bunica, în locallitatea Găneasa, până când a lăsat-o inconștientă.

Victima, în vârstă de 86 de ani, i-au fost acordate îngrijir medicale, dar a murit în scurt timp.

Oficial de la IPJ Olt

La data de 30 mai 2024, în jurul orei 17:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost găsită inconștientă în curtea locuinței sale, din comuna Găneasa, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa care au identificat o femeie de 86 de ani, din comuna Găneasa, aflată în stare de inconștiență.

Aceasta a fost preluată de echipaj medical în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, însă la scurt timp a decedat.

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În urma expertizei medico-legale, s-a stabilit faptul că femeia prezenta mai multe leziuni, iar între acestea și deces există legătură de cauzalitate. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, au identificat o tânără de 29 de ani, din municipiul Slatina, bănuită de comiterea faptei.

După administrarea probatoriului, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de o tânăra de 29 de ani.

Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentată Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 12 iunie 2024.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.




Citește și:

Descoperire macabră în Oradea! Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii