Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare la vârful Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti” Constanţa. Despre ce este vorba (galerie foto)

ro

05 Dec, 2018 00:35 6600 Marime text
Ieri, 5 decembrie 2018, la sediul Batalionului 348 Apărare Antiaeriană “Dobrogea” a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii și Drapelului de Luptă.

Locotenent-colonelul Mihai Gherasim (foto mijloc) a preluat comanda şi Drapelul de Luptă ale unităţii de la locotenent-colonelul Marian Niculae (foto sus), care a fost promovat șef de stat major în cadrul Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti”.

La eveniment au fost prezenţi comandantul Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, colonel Florin-Marian Barbu (foto jos), reprezentanţi ai administraţiei publice locale, comandanții unităților militare și personal din Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”.
 
Locotenent-colonelul Mihai Gherasim a îndeplinit de-a lungul carierei numeroase funcţii, dintre care amintim: comandant de pluton (chiar în această unitate), comandant baterie rachete antiaeriene, șef al informațiilor, șef al operațiilor și instrucției, șef de stat major de batalion iar din septembrie 2016 a îndeplinit atribuțiile funcției de locțiitor al comandantului Batalionului 468 Apărare Antiaeriană.

În anul 2010 a participat la misiune în teatrul de operații Afganistan.

Sursa foto: Facebook/Brigada9Mecanizata
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii