Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scurt pe doi Câţi membri de sindicat mai sunt prin Portul Constanţa

ro

10 Dec, 2012 02:52 4671 Marime text
port_portul_constanta.jpgMai mulţi lideri de sindicat afiliaţi la Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare Constanţa au dat declaraţii, pe propria răspundere, cu privire la numărul exact de membri. Aceste documente au fost înaintate Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Portuare pentru a servi instanţei de judecată în scopul constatării reprezentativităţii acestei organizaţii la nivelul sectorului de activitate şi circulă la liber pe Internet.

Astfel, Nicolae Donciu, în calitate de preşedinte al Sindicatului Liber Expediţii Intemaţionale Phoenix a declarat că organizaţia în cauză are un număr de 125 de membri în cadrul SC Casa de Expediţii Intemaţionale Phoenix SA. Mircea Burlacu, preşedintele Sindicatului Portul Constanţa - afiliat la Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare Constanta, susţine că organizaţia are un număr de 250 de membri în cadrul CN APM SA, SC Unicom Holding SA, SC Pilot Agency SRL, SC Shark SRL, SC Black Sea Engineering SRL, SC Agigea Pilot SRL, SC Barter Port Operator SRL, SC Canal Services

SRL, SC Black Sea Services SRL. Marian Vlaicicu, şeful Sindicatului Radionav Constanţa, declară că sindicatul are 35 de membri în cadrul CN Radionav SA, în timp ce Iulian Martinaş, preşedinte al Sindicatului Lucrătorilor Portuari din Romtrans, spune că organizaţia are 355 de membri în cadrul SC Schenker Romtrans SA.

Sindicatul Lucrătorilor Portuari din SC Rotrac numără 60 de membri în cadrul SC Rotrac SA, Sindicatul Liber Siloz Ciment înregistrează 34 de membri în

SC Sicim SA şi în SC Ceminter International SRL, iar Sindicatul Personalului

Operativ Socep declară 380 de membri în cadrul SC Socep SA. Sindicatul Liber Sorena are 35 de membri în SC Sorena SA, Sindicatul Lucrătorilor Portuari din SC Umex SA are 61 de membri în SC Umex SA, cel al Marinarilor din ARSVOM are 105 membri în cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, iar Sindicatul Arca - ANR numără 553 de membri în Autoritatea Navală Română. Sindicatul Liber BRN-SCM declară 51 de membri în SC SNO - Sucursala Agigea SA, Sindicatul Exploatare Portuară Chimpex are 130 de membri în SC Chimpex SA, Sindicatul Liber al Marinarilor din Coremar SA numără 260 de membri în cadrul SC Coremar SA, iar Sindicatul Lucrătorilor Portuari Terminal Sud înregistrează 110 membri în cadrul SC CSCT SRL. Sindicatul Liber Decirom informează că, începând cu luna mai 2012, organizaţia are un număr de 170 de membri în SC Decirom SA, Sindicatul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa menţionează că are 680 de membri în cadrul CN APMC SA, SC UTI Communication SRL, SC UTI Servicii Portuare SRL, SC Utilnavorep SA, SC Bogdan Inteftour SRL şi în SC Consal Trade SRL.

Nu este de omis că Sindicatul Liber din SC Frial SA declară 90 de membri în SC Frial SA şi SC Astar Stevedoring SRL, în timp ce Sindicatul Lucrătorilor Portuari din Minmetal are 46 de membri în SC Minmetal SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii