Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șicanare în trafic pe Podul de la Dorally din Constanța! O persoană cu dizabilități și doi copii, în pericol (VIDEO)

ro

01 Sep, 2024 16:33 668 Marime text


 Imagine din timpul evenimentului, foto: Facebook/ AleXe AlinUn incident alarmant a avut loc pe Podul de la Dorally din Constanța, unde un șofer a fost implicat într-o situație periculoasă de șicanare în trafic. În mașina afectată se aflau o persoană cu dizabilități și doi copii, care au fost expuși unui comportament iresponsabil din partea unui alt șofer. 

Conform spuselor șoferului care a fost victimă a șicanării, șoferul agresor a frânat brusc și a schimbat direcția de mers în mod intenționat, creând o situație extrem de riscantă. Victima a reacționat prompt, anunțând incidentul la 112 și contactând Poliția Rutieră pentru a solicita intervenția autorităților.

 Victima a reacționat prompt, anunțând incidentul la 112 și contactând Poliția Rutieră pentru a solicita intervenția autorităților.

Am anunțat imediat incidentul la 112 și am luat legătura cu Poliția Rutieră. Sper că autoritățile vor lua măsurile necesare pentru a-l face pe acest individ să conștientizeze riscurile enorme la care ne-a supus pe toți. Este inadmisibil ca astfel de comportamente să pună viețile oamenilor în pericol!- a precizat șoferul

 

Iată anunțul făcut de șoferul victimă a șicanării pe podul de la Doraly Constanța, pe o rețea de socializare:

Astăzi am fost implicat într-o experiență extrem de neplăcută și periculoasă în timp ce conduceam pe Podul de la Dorally. În mașină se aflau o persoană cu dizabilități și doi copii, iar un șofer iresponsabil a început să mă șicaneze, frânând brusc și schimbând direcția de mers în mod intenționat pentru a crea o situație de pericol.

Am anunțat imediat incidentul la 112 și am luat legătura cu Poliția Rutieră. Sper că autoritățile vor lua măsurile necesare pentru a-l face pe acest individ să conștientizeze riscurile enorme la care ne-a supus pe toți. Este inadmisibil ca astfel de comportamente să pună viețile oamenilor în pericol!

Vă rog să fiți vigilenți și să raportați astfel de incidente pentru a contribui la siguranța noastră pe drumurile publice.


Sursa video:  Facebook/ AleXe Alin





 

Citește și:

UPDATE SurseUn medic de la Fundeni, suspectat că ar fi amenințat cu pistolul un alt șofer după o șicanare în București!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii