"Silvian", esenta bunului-gust
"Silvian", esenta bunului-gust
05 Dec, 2003 00:00
ZIUA de Constanta
1076
Marime text
Arta cofetarilor la modul superlativ
Zeci de torturi si exponate din ciocolata, precum si multe lucrari deosebite din zahar si acadele reprezinta tematic sarbatoarea celor opt ani de existenta a marcii "Silvian"
Ieri dupa-amiaza, in ambientul deosebit al sediului cofetariei "Silvian", din vecinatatea Casei de Cultura, a avut loc o expozitie a binecunoscutului maestru Silvian si a celorlalti cofetari din echipa, specialisti in arta zaharului, prajiturilor si a ciocolatei. Intregul proiect a necesitat multe zile de eforturi ca sa fie pus pe hartie si alte cateva zile de munca asidua, de dimineata si pana noaptea tarziu. Rezultatul: peste 20 de exponate reprezentand torturi de fructe sau din ciocolata si alte lucrari deosebite din zahar, toate reprezentand tematic apropierea sarbatorilor de Craciun, precum si aniversarea a opt ani de la aparitia marcii "Silvian". Fiecare bucatica de tort, de acadea, ciocolata si de zahar prezentate aici are propria ei poveste imaginata de cei care si-au pus semnatura si amprenta unui talent deosebit in arta cofetarilor, toti fiind oameni care lucreaza in cofetariile "Silvian", unii dintre ei fiind foarte tineri. Acestea vor ramane expuse spre deliciul clientilor care viziteaza cofetaria in urmatoarele zile, iar apoi vor fi puse in vanzare. Echipa Silvian a fost singura si prima reprezentanta a Romaniei la Cupa Mondiala a Cofetariei, iar in luna iunie anul acesta a fost invitata sa participe la Adunarea Generala a Uniunii Internationale a Cofetarilor, Patiserilor si Glacierilor, cu sediul in Germania. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, precum si a aniversarii celor opt ani de succese in arta in care s-au facut cunoscuti in toata tara, echipa ZIUA de Constanta ureaza un calduros "La multi ani!" intregii echipe de cofetari ai brandului "Silvian".Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii