Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer beat implicat într-un accident în județul Constanța. Suspectul, reținut de polițiști

ro

31 Jul, 2023 15:31 1408 Marime text
Poliţişti. Foto: facebook-DGPMBLa data de 30 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 iulie a.c., în jurul orei 13.50, acesta ar fi fost implicat într-un accident rutier, pe D.J. 223, în apropierea satului Tichilești. Impactul s-ar fi produs între autoturismul condus de acesta și un utilaj agricol, condus de un bărbat, de 59 de ani.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto, de 27 de ani, ar fi părăsit locul accidentului, ulterior fiind identificat de polițiști din cadrul Serviciului Rutier.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În urma accidentului rutier, șoferul utilajului agricol a fost ușor rănit. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Șoferul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

O femeie și un copil de 5 ani, răniți într-un accident rutier la ieșire din Mangalia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii