Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer de TIR din Constanța implicat într-un accident rutier în județul Galați după ce a acroșat un cal

ro

28 Sep, 2024 13:43 292 Marime text
Accident rutier. foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn șofer de TIR din județul Constanța a fost implicat într-un accident rutier în județul Galați. 

Din primele informații conducătorul auto a accidentat un cal după care a pierdut controlul volanului și a intrat cu atotrenul în două locuințe. 

Potrivit IPJ Galați, în data de 28 septembrie 2024, în jurul orelor 04:44, pe DN25, pe raza localității Braniștea, din județul Galați, la intersecția cu DJ251L, un autotren, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 57 de ani, din Constanța, care se deplasa dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci, a acroșat un cal pe partea carosabilă, context în care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă către stânga, intrând în gardurile a două imobile și lovind anexele acestora.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autotrenului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.

Citește și: 

Accident rutier la Gârliciu, județul Constanța. Un băiat de 12 ani, victimă a evenimentului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii