Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soferul unui BMW negru, cautat de politie

ro

20 Jan, 2009 01:03 1697 Marime text
Poliţiştii din Mamaia sunt în căutarea şoferului unui BMW negru care a agresat un tânăr şi a fugit. Incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea Clubului XS din Mamaia.

În noaptea de 17 ianuarie, pe la ora 04.00, un grup de tineri a părăsit Clubul XS, situat la intrarea în staţiunea Mamaia. Printre ei se afla şi Florin Stere, de 24 de ani. La un moment dat, tinerii au fost claxonaţi insistent de şoferul unui autoturism BMW, care intenţiona să parcurgă aleea pe care se deplasau tinerii, dar nu avea suficient loc. Aceştia au refuzat să se dea la o parte, fapt care se pare că l-a enervat la culme pe conducătorul auto. A continuat să claxoneze şi, văzând că tinerii nu cedează, a coborât din maşină şi l-a lovit pe Florin Stere cu un par în cap. Acesta s-a prăbuşit la pământ, iar şoferul a urcat liniştit la volan şi şi-a văzut de drum. Prietenii tânărului s-au repezit să-l ajute şi unul din ei a sunat la numărul de urgenţă 112. Din păcate, în momentul de panică ce s-a creat, niciunul nu a reuşit să reţină numărul de înmatriculare al autoturismului. La poliţie au putut preciza numai că era vorba de un BMW negru. Victima a fost transportată la spital, unde medicii au confirmat că suferise un traumatism cranian şi că se afla în stare de ebrietate. Rana a fost însă superficială şi nu a impus internarea. Poliţiştii din Mamaia încearcă acum să-l identifice pe autorul agresiunii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • INGERUL PAZITOR AL ROMANIEI 20 Jan, 2009 20:18 Directorul CLAUDIU de la Directia judeteana pentru tineret era pe atunci in zona cu un B.M.W. negru.Ne-am salutat dar era foarte nervos si nu a stat de vorba.E agresiv de fel.
  • radu pop 20 Jan, 2009 00:18 dupa cum spune si articolul , nu s-au "miscat" din drum si au primit o corectie .... cu care nu sint de acord total dar parca unii o mai merita