Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacole și bunătăți de toamnă la "Rodul Pământului - Zilele Recoltei la Cumpăna" 2024

ro

21 Sep, 2024 08:24 3064 Marime text

Primăria și Consiliul Local ale Comunei Cumpăna organizează în acest an cea de-a XX-a ediție a Festivalului "Rodul Pământului - Zilele Recoltei la Cumpăna", un eveniment menit să celebreze recolta toamnei și tradițiile locale, la care sunteți invitați cu toții.

În perioada 28-29 septembrie, vă așteptăm cu drag la evenimentul toamnei, ce pune în valoare bogăția etnografică și gastronomică a Dobrogei, într-o atmosferă caldă și primitoare. În cadrul Parcului de agrement din comuna Cumpăna (strada Strajei, lângă Sala de Sport „Elena Frîncu”), locuitorii și vizitatorii vor putea să se bucure de standuri cu produse tradiționale, ateliere de gastronomie și meșteșuguri, precum și de spectacole susținute de tinerii artiști ai comunei.- transmit reprezentanții Primăriei Cumpăna. 

Printre atracțiile principale se numără standurile cu legume și fructe proaspete, preparate tradiționale pregătite de gospodinele din zonă, precum și produse de artizanat realizate de meșteșugarii locali. Participanții se vor putea aproviziona pentru sezonul rece și descoperi rețete autentice dobrogene, pregătite cu ingrediente locale.

Pentru a completa atmosfera de sărbătoare, pe scena festivalului vor evolua ansambluri folclorice și artiști locali, aducând în fața publicului cântece și dansuri tradiționale ce reflectă bogăția culturală a regiunii.

Vă invităm să petrecem împreună două zile de sărbătoare, într-o atmosferă prietenoasă și autentică, la "Rodul Pământului – Zilele Recoltei la Cumpăna".

Vă așteptăm cu drag!- a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Solidaritate la Cumpăna, județul Constanța! Familia a cărei casă a fost afectată de incendiu are nevoie de ajutor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii