Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spirit civic - Suspectul unei tâlhării a fost prins de doi trecători

ro

09 Nov, 2012 00:00 1170 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi miercuri, la ora 17.50, de un bărbat, că la intersecţia dintre străzile Tulcei şi Murelor, din municipiul Constanţa, a reuşit reţinerea unei persoane suspectate de comiterea unei tâlhării.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre Florin Z. (22 ani), din Constanţa. Bărbatul este suspectat că a smuls un telefon mobil din mâna unei femei de 66 ani, în timp ce victima vorbea la el, dar şi un cercel din ureche, după care a fugit.

Atenţionaţi de strigatele victimei, doi trecători l-au prins şi l-au imobilizat pe presupusul tâlhar, după care au anunţat organele de poliţie. Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi apoi instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii