Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns la Tulcea

ro

07 Oct, 2024 21:50 149 Marime text
foto: IJJ Tulcea
Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns în această seară la Tulcea și a fost primită așa cum se cuvine atât de jandarmi, cât și de  reprezentanți din cadrul mai multor instituții, transmite IJJ Tulcea. 

Lt. Hotnog Ciprian din cadrul Centrului de Instruire, Simulare, Evaluare și Jocuri de Război al Forțelor Navale și voluntari din județul Constanța au purtat ștafeta în alergare și pe bicicletă până în oraș, unde au predat-o mai departe către plt.adj.șef Sorin Andrici, la Monumentul Independenței.

El o va duce mâine, 8 octombrie, în  alergare la Brăila, unde ștafeta va fi preluată de sg. Cobzaru Laurențiu din cadrul Centrului Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan Galați și ceilalți voluntari Invictus. 

Sorin nu va fi singur pe acest traseu, ci va fi însoțit de col. Bordei Ion, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea și de o echipă, formată din colegi, dar și alți voluntari cu spiritul Invictus.- a mai punctat sursa citată. 

Ștafeta Veteranilor Invictus, ajunsă la a XI-a ediție, va ajunge la Carei în ziua de 25 octombrie. Evenimentul, organizat anual la nivel naţional sub egida Ministerului Apărării Naţionale, promovează valorile naționale și respectul față de veteranii și eroii României din toate războaiele.

Traseul din acest an al Ștafetei Veteranilor include peste 50 de localități importante și măsoară peste 3500 de kilometri. Peste 250 de maratoniști aleargă însoțiți de bicicliști purtând Ștafeta Veteranilor! 

Echipa din Tulcea va avea de parcurs traseul roșu Tulcea-Brăila,  având și misiunea de a poposi la toate monumentele ridicate în cinstea eroilor care s-au sacrificat pentru patrie.



Citește și:

IJJ TulceaJandarmul Sorin Andrici a câștigat ultramaratonul „Backyard Ultra Underdogs” (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii