Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Accident pe DN 39, între 23 August și Tuzla. Un șofer băut și posibil drogat a fugit de la locul faptei (FOTO)

ro

08 Aug, 2024 17:20 811 Marime text
foto: IPJ Constanța
În dimineața zilei de 8 august 2024, în jurul orei 08:55, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost alertați cu privire la un accident rutier produs pe DN 39, între localitățile 23 August și Tuzla.

Conform primelor informații, accidentul a implicat două autoturisme, iar unul dintre conducătorii auto a părăsit locul incidentului înainte de sosirea forțelor de ordine.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, împreună cu jandarmi ai Gruparii de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța, au continuat verificările pentru identificarea conducătorului autoturismului care ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Astfel, în scurt timp, acesta a fost depistat în extravilanul localității 23 August din județul Constanța, după ce a încercat să fugă de polițiști.- transmite IPJ Constanța. 

 

Oficial de la IPJ Constanța 


În dimineața zilei de astăzi, 8 august, în jurul orei 08.55, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați că pe DN 39, între localitățile 23 August și Tuzla, s-a produs un accident rutier.

Din primele verificări, a reieșit că impactul a avut loc între două autoturisme, unul dintre conducătorii auto părăsind locul accidentului înainte de sosirea polițiștilor.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto, un bărbat, de 44 de ani.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și cel din dotare, rezultatele fiind negative pentru ambele testări.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, împreună cu jandarmi ai Gruparii de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța, au continuat verificările pentru identificarea conducătorului autoturismului care ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Astfel, în scurt timp, acesta a fost depistat în extravilanul localității 23 August din județul Constanța, după ce a încercat să fugă de polițiști.

Persoana în cauză, un bărbat de 33 de ani, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, la testarea cu aparatul din dotare, rezultatul a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.



Citește și:

Celebru cântăreț din România, condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii