Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Accident rutier în apropierea parcului din Mihail Kogălniceanu! Implicat un șofer posibil drogat

ro

05 Aug, 2024 18:28 216 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța Un eveniment rutier s-a produs la data de 03 august 2024, în apropierea parcului din comuna Mihail Kogălniceanu, anunță IPJ Constanța. 

Tamponarea ar fi avut loc între două autoturisme, conduse de doi bărbați.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul unuia dintre conducătorii auto, un bărbat de 30 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.- transmite IPJ Constanța. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 3 august a.c., în jurul orei 08.20, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier (tamponare), în apropierea parcului din comuna Mihail Kogălniceanu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tamponarea ar fi avut loc între două autoturisme, conduse de doi bărbați.

Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul unuia dintre conducătorii auto, un bărbat de 30 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentelor.


Citește și:

Accident mortal în Constanța. Șoferul autobuzului implicat, test pozitiv pentru droguri (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii