Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Accident rutier între un autoturism și un autobuz, pe DN 22. Implicat un șofer posibil drogat

ro

29 May, 2024 17:20 1433 Marime text
foto cu rol ilustrativ

În jurul orei 02:05, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au fost alertați cu privire la un accident rutier pe D.N. 22.

La fața locului, polițiștii au constatat că evenimentul s-a produs între un autoturism și un autobuz, ambele conduse de bărbați. Testele cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative pentru ambii șoferi.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 02.05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 22 s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un autobuz, conduse de doi bărbați.

Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul șoferului autobuzului au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.


Citește și:

UPDATE Accident între un autoturism și un microbuz în Năvodari! Pompierii, solicitați să intervină (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii