Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi 19 persoane internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Detalii de la managerul spitalului (VIDEO)

ro

26 Sep, 2024 09:35 653 Marime text


În această dimineață, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au inițiat Planul Roșu de Intervenție, după ce mai multe persoane cazate la Hotelul Crișana din Olimp au acuzat vărsături și dureri abdominale, acestea fiind transportate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

„În cursul acestei dimineți, după ora 7.00, s-au prezentat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța 19 persoane cu toxiinfecție alimentară. Este tabloul specific acestei afecțiuni, cu vărsături în principal, dureri abdominale și cu scaune diareice modificate. Au fost evaluați, o parte dintre ei sunt deja internați, toți sunt perfuzați, dar o parte care se simt mai bine, probabil că după perfuzie vor fi trimiși către domiciliu. Pacienții sunt veniți dintr-un hotel din sudul litoralului”, transmite managerul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. 




Citește și:
UPDATE. ISU Constanța: Plan roșu de intervenție la Hotelul Crișana din Olimp! Mai multe persoane ce acuză dureri abdominale, transportate la spital (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii