Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Andrei și Marius, eroii zilei în Mamaia pentru salvarea unei fetițe de șase ani

ro

24 Jun, 2024 19:16 1546 Marime text
foto: IPJ Constanța

Astăzi, 24 iunie 2024, în Mamaia, a avut loc o intervenție specială. O fetiță de 6 ani rătăcise pe plajă, plângând și strigând după mama ei.

Andrei de la Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu și Marius de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis au preluat-o pe fetiță și au început căutările pentru a-i găsi părinții. Mama copilei a sunat la 112, solicitând ajutorul, ceea ce a facilitat reîntâlnirea lor. 


Anunțul IPJ Constanța 

A fost agitație astăzi, în Mamaia, unde ai noștri au intervenit într-o situație delicată. O fetiță de 6 ani rătăcea pe plajă, plângea și-și striga mama.

Colegii noștri, Andrei de la Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, detașat la mare, și Marius de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis, au preluat-o pe micuță și au început să-i caute părinții.

Au fost ajutați, în misiunea lor, de faptul că, la scurt timp, mama copilei a apelat 112 și-a cerut ajutorul.

Cu lacrimi în ochi și-a revăzut fetița, în ropotele de aplauze ale celor de pe plajă. Copila fusese găsită la mai bine de doi kilometri de locul unde se juca.

Suntem bucuroși că misiunea s-a încheiat cu bine. Dar, oameni buni, facem un apel către voi... supravegheați-vă copiii pe timpul vacanței!- transmit reprezentanții IPJ Constanța. 



Citește și:

NeamțO fetiță de șase ani a căzut într-o fântână! Intervenție de urgență
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii