Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 07 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Femeie înjunghiată de concubin în zona Cireșica din Constanța. „Era un țipăt, efectiv, de durere“ (VIDEO)

ro

07 Sep, 2024 15:50 827 Marime text
foto: ZIUA de Constanța Incident violent în zona patiseriei Panda din zona Cireșica din municipiul Constanța, azi, 07 septembrie 2024. 

O femeie a fost înjunghiată de concubinul ei, ulterior acesta părăsind locul faptei.La scurt timp bărbatul a fost depistat și imobilizat, în prezent fiind în custodia polițiștilor.

Potrivit datelor puse la dispoziție de IPJ Constanța, femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

O vecină a relatat că se afla pe balcon când a auzit un țipăt de durere puternic. Ulterior, a observat un bărbat în jur de 40 de ani care fugea, dar nu a reușit să vadă dacă acesta avea un cuțit în mână.


Eram pe balcon, am auzit țipând. Era un țipăt, efectiv, de durere. Apoi am văzut un bărbat, în jur de 40 de ani care alerga. Nu am văzut dacă avea sau nu cuțit în mână. Am auzit că fata lucra la simingerie. 


O vecină a relatat că se afla pe balcon când a auzit un țipăt de durere puternic. Ulterior, a observat un bărbat în jur de 40 de ani care fugea, dar nu a reușit să vadă dacă acesta avea un cuțit în mână.

 

Ce spune Poliția?

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 14:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din zona Cireșica, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie, cu un obiect tăietor - înțepător, ulterior părăsind locul faptei.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. 

La scurt timp bărbatul a fost depistat și imobilizat, în prezent fiind în custodia polițiștilor.

 Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările în cauză sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.




Citește și:

Știri Constanța aziFemeie înjunghiată de concubin în zona Cireșica din Constanța! Mărturia unei vecine (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii