Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Incendiu la un vapor în Șantierul Naval Midia! „Sper ca unchiul și prietenii mei să mai fie în viață” – Declarația emoționantă a unui angajat (VIDEO)

ro

08 Aug, 2024 16:53 1176 Marime text

Un incendiu s-a produs azi, 08 august 2024, la Șantierul Naval Midia. 

Este vorba despre un incendiu la un vapor aflat la reparații în șantierul care aparține lui Ion Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanța.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de intervenție. Se efectuează căutări pentru persoane posibile dispărute în interior. 

Un angajat de la șantierul din Midia, care se află în concendiu, a povestit despre incidentul grav care a avut loc recent.

Potrivit declarațiilor sale, a aflat că un vapor a luat foc, iar vestea i-a generat o mare îngrijorare. În contextul în care știa că printre persoanele aflate pe vapor se numără colegi și membri ai familiei sale, inclusiv un unchi, a fost profund afectat de situație.

Având în vedere gravitatea incendiului, s-a speriat și a decis să plece de acasă. Speranța sa este că prietenii și unchiul său sunt în siguranță și încă în viață.

Am aflat că a luat foc un vapor. Știam că sunt și doi tovarăși și un unchi. Mi s-a spus că e grav, m-am speriat și am plecat de acasă. Sper ca ei să mai fie în viață, și prietenii și unchiul meu. 

Acesta a menționat că, fiind și el angajat la motoare, dacă nu ar fi fost în concediu, ar fi fost prezent pe șantier în momentul incendiului.

Și eu lucrez ca și ei, la motoare. Daca nu eram în concediu eram și eu acolo.
 
Am incercat să îi sun, le-am dat mesaje, dar nu răspund.


 

Citește și:

Știri Constanța azi UPDATE. LIVE- Arde un vapor în Șantierul Naval Midia ce aparține lui Ion Dumitrache! Persoane decedate (FOTO+VIDEO)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii