Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 17 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Știri Constanța azi Intervenție de urgență în Palazu Mare! Un bărbat a dat drumul la două butelii și amenință că va produce o explozie uriașă (FOTO+VIDEO)

ro

17 Aug, 2024 08:50 1008 Marime text


Pericol maxim de explozie în Palazu Mare, judeţul Constanţa.

Un bărbat a dat drumul la două butelii și amenință că va produce o explozie uriaşă.

La fața locului au ajuns poliţia, pompierii, ambulanțe SMURD şi SAJ.

S-a decis evacuarea tuturor persoanelor pe o rază de 100 de metri.

Situația este în dinamică.

UPDATE:

Ar fi vorba de un bărbat de care partenera l-a anunțat că vrea să se despartă. El s-a baricadat în casă și a dat drumul la cele doua butelii. Din cauza volumului mare de gaz din încăpere, individului i s-a facut rau. Forțele de ordine i-au cerut să oprească buteliile.

UPDATE 2:

După luarea tuturor măsurilor de siguranță, o echipă de intervenție a acționat rapid. Un pompier, doi jandarmi și doi polițiști au fost cei care, după ce au spart geamurile, au reușit sa îl imobilizeze pe bărbat. Acesta primește acum îngrijiri la fața locului, urmând să fie transportat la spital.

Oficial de la IPJ Constanța:

La data de 17 august a.c., în jurul orei 07.25, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 45 de ani, concubinul acesteia, ar amenința cu incendierea locuinței de pe strada Rovine, din municipiul Constanța.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiștii Secției 2 și o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

Totodată, la fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. 

În urma activităţilor desfăşurate, după aproximativ o oră în care s-au purtat discuții cu persoana care ameninţa să provoace o explozie în blocul în care locuia, aceasta a fost imobilizată de polițiști și condusă la Spitalulul de Psihiatrie Palazu Mare Constanța.



Citeşte şi:
Știri Constanța: Intervenție de urgență pe plaja Zanzibar din Mamaia Nord! Pompierii au intervenit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii