Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Un marinar a căzut în apă în zona geamanduri multiple a Portului Constanţa. Oficial de la ARSVOM

ro

06 Oct, 2024 15:02 352 Marime text

foto cu rol ilustrativ: Facebook/Arsvom Salvare Pe Mare Duminică, 6 octombrie 2024, SAR (Save and Rescue) Artemis a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost mobilizată în urma unei solicitări din partea Centrului Maritim de Coordonare (MRCC).

Scopul intervenției este de a căuta și salva o persoană căzută în apă, în zona geamandurilor multiple a Portului Constanța. Este vorba despre un marinar. 

Echipa de scafandri a fost trimisă la fața locului pentru a începe operațiunea de căutare, iar intervenția este în desfășurare.
 


Oficial de la ARSVOM


SAR ARTEMIS în misiune! 

Duminică, 06.10.2024, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat intervenția Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), împreună cu o echipă de scafandri, pentru a efectua o misiune de căutare și salvare a unei persoane cazută în apă, în zona geamanduri multiple a Portului Constanţa.

La ora 13.30, în locul indicat de MRCC s-a deplasat nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM, cu o echipa de scafandri la bord, pentru a începe operațiunea de căutare.

Intervenţia este în desfăşurare.

 


Citește și:

 Știri ConstanțaUPDATE. Alertă în Agigea! Persoană dispărută în mare în zona portului geamanduri
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii