Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Student suspectat că ar fi incendiat un profesor de la Universitatea Ovidius Constanța. Prorectorul Alexandru Bobe face declarații! (VIDEO)

ro

27 Jun, 2024 16:41 2039 Marime text
Un incident șocat s-a produs azi, 27 iunie 2024, la Constanța.

Totul s-a produs la Facultatea de Matematică din cadrul Universității Ovidius Constanța. Este vorba despre un student nemulțumit de nota primită la examn a aruncat cu spirt în cadrul didactic după care i-a dat foc acestuia. 

Pentru a fi sigur că nu scapă din sala de curs pentru a cere ajutor, studentul a ieșit din sală și a ținut ușa. 

Prorectorul de la Ovidius, Alexandru Bobe face primele declarații!

Acesta povetește cum un incident rar și grav a avut loc în cadrul unui examen.

După finalizarea examenului, un student a revenit în sala de examen și l-a surprins pe profesor cu o sticlă de alcool sanitar, pe care a aprins-o cu un dispozitiv. Din fericire, lichidul inflamabil nu a ajuns la fața profesorului, evitând astfel un dezastru major. Flăcările s-au extins în zona membrelor inferioare ale profesorului.

Un incident rar întâlnit în educația din România. Un student dupa ce s-a finalizat examenul pe care îl avea cu domnul profesor a reintrat ăn sala de examen , surprinzându-l pe profesor cu o sticla de spirit și cu un mijloc cu care a aprins acel lichid. Dim fericire, lichidul nu a venit în zona feței pentru ca s-ar fi produs dezastru, ci s-a dus în zona membrelor inferioare.

 Acesta a mai precizat că Poliția s-a deplasat foarte rapid la fața locului. 

Prezența de spirit a colegilor a fost foarte bună. Au observat că un student ține ușa și au acționat urlând la el, el s-a sperit și a fugit.

Poliția a fost anunțată de un cadru didactic. Poliția s-a deplasat foarte repede la fața locului.

Au preluat cazul și au trimis o mașină pentru a-l ridica pe studentul care mergea spre locul de muncă. Au declansașt ancheta.
 

Profesorul și-a stins micul incendiu pornit la baza piciorului.  

 Prorectorul de la Ovidius, Alexandru Bobe a spus despre student că nu a mai fost agresiv. 

Studentul nu a mai fost agresiv.  Nu cred că se putea anticipa un astfel de lucru.

Colegii au promovat examentul, el mai avea câteva restanțe. Nu avea una singură.




Anunțul UOC
 

„Universitatea Ovidius din Constanța confirmă incidentul petrecut, astăzi, între un student şi un cadru didactic de la Facultatea de Matematică şi Informatică. În acest sens, ne dăm tot concursul organelor abilitate în desfășurarea anchetei și vom lua toate măsurile legale și regulamentare care se impun în această situație.”, a transmis instituția.




Citește și:

Știri ConstanțaCine este studentul suspectat că ar fi incendiat un profesor de la Universitatea Ovidius Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii