Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbat de 27 ani, arestat în urma perchezițiilor din cadrul acțiunii Jupiter

ro

30 May, 2024 17:34 870 Marime text





 
  • La data de 29 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de  Investigare a Criminalității Economico-Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 27 de ani.
 
Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de folosire cu rea-credință a bunurilor sau a creditului de care se bucură societatea, în scop contrar interselor acesteia sau în folosul propriu, potrivit IPJ Constanța.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în luna iulie 2023, bărbatul, în calitate de  administrator al unei societăți comerciale, ar fi transferat din contul acesteia în conturile personale suma de peste 186.000 de lei.
 
Banii respectivi ar fi fost achitați de o firmă, către societatea pe care o administra, pentru achiziționarea a patru sisteme de parcare auto.
 
Pentru a garanta îndeplinirea obligațiilor contractuale, bărbatul ar fi predat persoanei vătămate un bilet la ordin care ar fi fost refuzat la plată din lipsa totală de disponibil.
 
Ulterior, bărbatul ar fi transferat aproximativ 184.000 de lei către diverse site-uri de jocuri de noroc și pariuri online.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, 30 mai a.c., față de persoana în cauză procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dipus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.
 
Reamintim că ieri, 29 mai a.c, în cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Român polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare Constanța, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat, în acest dosar, patru percheziții domiciliare în județul Bihor.
 
În urma acestora, au fost ridicate înscrisuri cu valoare probatorie și un telefon mobil.
 
La acțiune au prticipat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.
 
 
 
 
Citește și
 IPJ ConstanțaPercheziții la o firmă suspectată că ar fi achitat avansul a peste o mie de panouri cu un ordin de plată falsificat (FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii