Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Conducea fără permis, băut și a refuzat recoltarea de probe biologice

ro

17 Oct, 2024 10:17 177 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța




La data de 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 40 de ani.
 
Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, potrivit IPJ Constanța.
 
Astfel, la data de  16 octombrie a.c., în jurul orei 01.20, bărbatul ar fi fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 38.
 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Bărbatul  fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun polițiștii.

 

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În plus, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că plăcuțele cu numere de înmatriculare montate pe autoturism aparțin unui alt vehicul.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, 17 octombrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.
 
Citește și
Știri Constanța Tânăr reținut pentru că ar fi sustras un telefon mobil în Mangalia
 
/>  
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii