Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Declarațiile vecinilor în cazul bărbatului împușcat în propria curte (FOTO+VIDEO)

ro

13 Aug, 2024 16:34 1796 Marime text







Astăzi, 13 august a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în curtea locuinței unei alte persoane, având un pistol (posibil cu bile) și ar fi tras asupra proprietarului, apoi ar fi părăsit zona.
 
Iată declarațiile unei vecine, de pe strada Ion Adam din Constanța privind incidentul care i-a șocat pe cei din zonă, majoritatea persoane în vârstă
 
„Nu s-a auzit decât o gălăgie, cineva a sărit gardul și proprietarul a fugit după el, dar hoțul a sărit după colt și n-a putut să-l prindă. Cel care a intrat avea un pistol. În casă locuiește o bătrână, iar fiul ei locuiește de câteva zile aici. Aproape că îl prinsese pe intrus fiul proprietarei, dar s-a agățat pantalonul în gars, altfel poate că-l prindea.”, spune o vecină de lângă imobil.
 
Conform spuselor vecinei, fiul proprietarei a fost împușcat în zona bărbiei, așa cum a declarat și IPJ Constanța, și era plin de sânge pe față și pe haine în momentul în care a venit SMURD-ul.
 
 Un alt vecin a auzit zgomotul împușcăturilor.

„Am auzit bubuind și m-am întrebat ce s-o fi întâmplat. Am ieșit peste vreo 20 de minute și am înțeles că s-a dus la spital băiatul (nr. bărbatul împușcat). Din cele auzite, am înțels că vecinul era în fundul curții și unul a intrat în curte prin colțul gardului. Atunci vecinul l-a luat la întrebări pe intrus ce caută acolo. Atunci acela a scos pistolul și a tras în el. Posibil ca motovul să fi fost banii, pentru că bătrâna are bani, locuiește singură, iar fiul ei vine mereu s-o vadă, are grijă de ea. Dacă nu era fiul, poate intra peste ea și cine știe ce pățea, o amenința cu pistolul să scoată banii. Ea rămâne, de regulă, singură, noaptea”, spune vecinul.
 
 
 
Citește și
 Împușcături în Constanța, în curtea unui imobil! Proprietarul ar fi fost rănit (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii