Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Explozie la un stâlp de înaltă tensiune în Constanța! Mașini avariate în cadrul unui parc auto (FOTO)

ro

28 Oct, 2024 16:56 1251 Marime text


Un incident a avut loc azi, 28 octombrie, pe Bulevardul Aurel Vlaicu nr.123 din Constanța, unde o explozie la un element de pe un stâlp de înaltă tensiune, ceea ce a provocat avarierea a aproximativ nouă mașini parcate în cadrul unui parc auto. Lunete crăpate și plafonuri deteriorate au fost constatate pe vehiculele afectate.

Oamenii păgubiți au relatat că au sunat imediat la serviciul de urgență 112 și la compania electrică, solicitând intervenția autorităților. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și pompieri, care au evaluat situația. 

Cu toate acestea, echipele de la compania de electricitate au explicat că stâlpii de înaltă tensiune nu sunt în administrarea lor. 

Administratorul parcului auto a preczat că dacă  cineva s-ar fi aflat în apropiere în acel moment, ar fi putut suferi răni grave, cum ar fi un cap spart sau un ochi scos. În urma incidentului, aproximativ nouă mașini au fost avariate, iar daunele sunt semnificative.

Au bubuit de sus două filamente, sau ce sunt ...și au împrăștiat în tot parcul auto. Dacă unul din noi eram pe aici avea capul spart sau un ochi scos. Nouă mașini sunt avariate. Daunele sunt mari.

 
Acesta a mai precizat că parbrizele și lunetele de la mașini au fost sparte în urma incidentului, iar cioburile sunt încă prezente.Au contactat Poliția și pompierii, chiar și Transelectrica. 

Au parbrizele sparte, lunetele sparte sunt încă cioburi. Am sunat la Poliție, au venit. Au venit pompierii. Am sunat la Poliție după ce am luat legatura cu cei de la Transelectrica. Au spus ca nu e nici un pericol. Nu e nici o problemă. Asta a fost răspunsul lor. Ne-au spus să facem o sesizare scrisă. Avem nouă mașini avariate în total.- a mai precizat acesta. 


Citește și:

Mașini avariate în Constanța de un copac căzut! (GALERIE FOTO+VIDEO)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii