Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Furt într-un magazin de mărfuri confiscate din Eforie Nord. Păgubitul oferă recompensă pentru identificarea hoțului (VIDEO)

ro

14 Aug, 2024 14:31 475 Marime text
Un incident neplăcut a avut loc în Eforie Nord, județul Constanța, unde un portofel a fost sustras dintr-un magazin de mărfuri confiscate. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului pe data de 13 august 2024. În imagini se poate vedea cum un individ profită de câteva fracțiuni de secundă în care portofelul este lăsat nesupravegheat și îl sustrage.

Proprietarul portofelului, Andrei Militaru, a depus deja o plângere la poliție. Forțele de ordine au solicitat imagini de la magazin pentru a identifica făptașul. În încercarea de a recupera bunurile pierdute, Andrei Militaru a lansat un apel public pe pagina de Facebook „Orașul Eforie”, cerând ajutorul comunității.

Iată conținutul complet al postării de pe pagina de socializare:

Bună ziua. Un furt surprins de camerele de supraveghere ale magazinului de mărfuri confiscate din Eforie Nord în data de 13.08.2024. Portofelul a fost uitat pentru câteva fracțiuni de secundă în acel stand, timp în care acest individ găsește portofelul și îl sustrage. Am depus plângere la poliție, polițiștii au menționat că vor cere aceste imagini de la magazin pt a încerca să dea de urma făptașului.

Dacă cineva recunoaște hoțul, vă rog dați-mi un mesaj privat. Oferim recompensă oricui îmi oferă indicii care să mă ajute să identific hoțul. Mă interesează să recuperăm măcar actele (buletinul din portofel e pe numele Negrea Elena) și 3 bilete de tren. Mulțumesc!





foto-video: Facebook/ Andrei Militaru 



Citește și:

Știri ConstanțaAndrei, polițistul de la Ovidiu, care a recuperat un telefon mobil furat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii