Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Incident în Mamaia! O femeie și-ar fi pierdut cunoștința în stațiune. Oficial de la IPJ Constanța

ro

12 Jul, 2024 16:21 729 Marime text

Ieri, 11 iulie 2024, în jurul orei 22:40, Poliția Municipiului Constanța a primit un apel la 112 referitor la o femeie de 34 de ani care și-ar fi pierdut cunoștința în stațiunea Mamaia.

Este vorba despre o  femeie, de 34 de ani, și-ar fi pierdut cunoștința și ar fi refuzat acordarea îngrijirilor medicale, manifestând un comportament recalcitrant.- transmite IPJ Constanța. 


Polițiștii sosiți la fața locului au intervenit alături de echipajul SMURD și au asistat persoana în cauză, care a fost ulterior transportată la spital. 

Oficial de la IPJ Constanța 

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, privind o persoana care și-ar fi pierdut cunoștința în stațiunea Mamaia, din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 22:40 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția de poliție Mamaia au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în stațiunea Mamaia din municipiul Constanța, o femeie, de 34 de ani, și-ar fi pierdut cunoștința și ar fi refuzat acordarea îngrijirilor medicale, manifestând un comportament recalcitrant. 

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana în cauză, care a răspuns solicitărilor echipajului SMURD și a fost transportată la o unitate spitalicească. 
 
Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că persoana nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii