Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța UPDATE. Desfășurare de forțe în zona Palazu Mare! Polițiștii fac cercetări într-un dosar de poluare de mediu (FOTO+VIDEO)

ro

30 May, 2024 12:09 1677 Marime text


Azi, 30 mai, autoritățile sunt prezente în zona Palazu Mare din Constanța. 

Din primele informații, ar fi vorba despre o activitate polițienească. 

La fața locului sunt echipaje de la Garda de Mediu, Poliția Locală Constanța dar și mascați.  

La fața locului a fost adus și un buldoexcavator.

Misiunea este în dinamică. 

UPDATE 

Din primele informații, este vorba de deșeuri îngropate în câmp. Anul trecut, Poliția Locală i-a surprins asupra faptului pe unii când îngroau gunoaiele. A dat amenzi dar a sesizat și Parchetul.

Acum, procurorul de caz a dispus expertiza la fața locului. De fapt, sunt două sesizari pentru doua locații: în Tomis Plus și în zona Oierie Palas.

Oficial de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, astăzi, 30 mai, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub supravegherea procurorului învestit din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, efectuează cinci percheziții domiciliare, în județele Constanța și Vrancea, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de îngroparea deșeurilor.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada iulie-august 2023, reprezentanții mai multor societăți comerciale ar fi transportat, depozitat și îngropat deșeuri pe două terenuri din municipiul Constanța.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate, sub supravegherea procurorului învestit din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
La activități participă și specialiști din cadrul Gărzii de Mediu Constanța precum și polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.


 

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.







Citește și:
Garda de Mediu a sancționat fabrica de ulei din Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii