Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Marian Becheanu (ITM Constanța), despre tragedia de la Șantierul Naval Midia- „S-a decis ca Inspecția muncii să coordoneze cercetarea“ (VIDEO)

ro

08 Aug, 2024 19:04 816 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ZIUA de Constanța
Un incendiu avut loc azi, 08 august 2024, la un vapor din Șantierul Naval Midia, unde patru oameni și-au pierdut viața. 

Marian Becheanu, șeful de la ITM Constanţa a dat detalii despre tragedie. 

Acesta a precizat că se află alături de colegii săi la locul tragediei și că având în vedere gravitatea accidentului colectiv, s-a decis ca Inspecția muncii să coordoneze cercaterea.

În jurul orei 14.00 s-a produs un eveniment la o navă care s-a produs la un cargo. Din nefericire, a fost soldat cu patru victime.

Sunt aici împreună cu colegii mei, vor veni și doi colegi de la Inspecția muncii, având în vedere că este un accident colectiv de o gravitate deosebită, s-a decis ca Inspecția muncii să coordoneze cercaterea.

În zilele următoare, se vor stabili împrejurările exacte ale incidentului de la Șantierul Naval Midia, inclusiv prin colectarea de declarații și efectuarea unei expertize tehnice. Marian Becheanu de la ITM a menționat că, deocamdată, corpurile neînsuflețite nu au fost încă scoase de pe navă.


Stabilim azi și în zilele care urmează împrejurările în care s-a produs evenimentul. Luăm declarații, vom face probabil și o expertiză tehnică, pentru a ne pronunța asupra cauzelor evenimentului.  

Corpurile neînsuflețite încă nu au fost date de pe bordul navei.




 

Citește și:

LIVE ConstanțaISU Dobrogea, precizări de ultim moment despre incendiul tragic din Șantierul Naval Midia (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii