Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Noi informații despre obiectul suspect care a fost găsit pe plaja Saturn de un angajat (VIDEO)

ro

23 Aug, 2024 10:07 424 Marime text
Locotenetul colonel Oprea Gabriel
 
  • Seara trecută, 22 august 2024, între stațiunile Venus și Saturn, județul Constanța, a fost găsit un obiect suspect inscripționat în limba rusă.
     
Seara trecută, 22 august 2024, între stațiunile Venus și Saturn, județul Constanța, a fost găsit un obiect suspect inscripționat în limba rusă.
 
La fața locului au fost trimise din partea ISU Dobrogea o șenilată, un echipaj pirotehnic și o ambarcațiune „Mangalia”. Poliția este, de asemenea, la locul respectiv, iar oamenii sunt ținuți la distanță. De asemenea, mai sunt prezente echipaje de Brigada Antitero.

Obiectul a fost găsit de un angajat al plajei din zona respectivă. 

„În jurul orei 17.40. a sesizat că pe largul mării este un obiect cilindric, care plutea. L-am tras la mal pentru a nu-l lovi alte ambarcațiuni, iar la 17.44 am sunat la 112 pentru a cere intervenția polițiștilor, alături de cei de la Brigada Antitero. Era destul de plină plaja, erau și mulți copii speriați care au crezut că este vorba de o bombă. Dar așa sunt românii, bubuie, nu bubuie, totți erau acolo, curioși”, spune angajatul.

„Am primit un apel la 112 în jurul orei 17.30 despre faptul că un cetățean aflat pe plaja Saturn a descoperit un posibil element de muniție. Ne-am deplasat la fața locului cu echipa pirotehniă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență în cooperare cu colegii de la SRI și Poliția Mangalia care ne-au ajutat să balizăm zona și să asigurăm perimetrul de siguranță. În urma opreațiunilor de identificare desfășurate la fața locului și cercetare, am constatat faptul că obiectul respectiv reprezintă un booster de rachetă care nu care nu prezintă niciun fel de pericol pentru cetățeni. Urmare a cercetării, obiectul a fost ridicat în vederea depozitării și distrugerii ulterioare într-un poligon special amenajat”, transmite locotenetul colonel Oprea Gabriel, coordonatorul echipei pirotehnice din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.




Citește și:
Județul Constanța: Obiectul suspect dintre Venus și Saturn ar fi fost găsit de un un angajat de pe plajă. Ce spune acesta?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii