Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Noi informații despre victimele accidentului de pe autostrada A4 (VIDEO)

ro

20 Aug, 2024 12:31 578 Marime text
Accident pe autostrada A4. Sursă foto: ISU Dobrogea
 
  • Ieri, 19 august 2024, a avut loc un accident rutier pe autostrada A4, lângă Cumpăna, județul Constanța, unde au fost implicate un microbuz și un TIR și a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
     
Ieri, 19 august 2024, a avut loc un accident rutier pe autostrada A4, lângă Cumpăna, județul Constanța, unde au fost implicate un microbuz și un TIR și a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța și Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Dintre cele 12 victime implicate, 12 au ajuns la Urgență, unul a decedat în UPU, era în stare critică în momentul preluării și din pacate nu a putut fi salvat, iar 9 au ramas internați. Din cei 9, 3 sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă.

Restul sunt internați pentru îngrijiri și tratament de specialitate în secțiile chirurgie și ortopedie. 

Cei aflați la terapie - sunt 3 femei, una singură este intubată. Celelalte 2 sunt cooperante, stabile hemodinamic.

„Ieri după-amiază, în urma activării Planului Roșu, la Urgența Spitalului Județean Constanța au fost aduși 12 pacienți cu poli-traumatisme, cu fracturi multiple. Unul dintre bărbați, în stare critică la momentul preluării de către echipele medicale din UPU a decedat. În acest moment sunt internați 9 dintre acești pacienți, 3 dintre ei sunt în stare gravă la Terapie Intensivă, alâi șase primesc îngrijiri și tratament dfe specialitate în secțiile chirurgie și ortopedie”, transmite purtătorul de cuvând de la Spitalul Județean Constanța.




Citește și:
Știri Constanța: Imagini de pe camerele de supraveghere de la accidentul de pe autostrada A4 în care au fost implicate 12 victime, dintre care una decedată (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii