Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Percheziții la o persoană bănuită de tâlhărie! Bărbatul ar fi deposedat victima de o sumă de bani, prin violență

ro

01 Aug, 2024 15:10 212 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța

La data de 31 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat, de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, se arată în comunicatul de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
Perchezițiile au avut loc în municipiul Constanța.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 14 iulie a.c., persoana bănuită de săvârșirea faptei ar fi deposedat prin violență un bărbat de suma de 380 de lei, spun anchetatorii.
 
Fapta ar fi avut loc pe o alee pietonală din apropierea unui mall din municipiul Constanța.
 
În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri cu valoare probatorie.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Ieri, 31 iulie a.c., a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.
 
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
 
Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Tânăr de 18 ani reținut pentru tâlhărie Împreună cu doi minori a deposedat de bunuri un bărbat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii