Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Persoane cu comportament suspect, verificate de jandarmi la Vama Veche. Ce au descoperit oamenii legii

ro

01 Jul, 2024 15:12 188 Marime text
Foto: Gruparea Mobilă de Jandami ConstanțaÎn data de 28 iunie, în jurul orelor 13:40 pe timpul patrulării în zona falezei din stațiunea Vama Veche, jandarmii au observat 2 persone de sex masculin, care la vederea patrulei de intervenție au adoptat un comportament agitat.  

Potrivit reprezentanților Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, având în vedere cele observate, s-a trecut la interceptarea lor.

În urma controlului corporal și al bagajului, au fost găsite: un borcan, care conținea substanțe vegetale de culoare verde-olive, cu miros înțepător, 1 foaie transparentă, din plastic, ce conține 7 pachețele din hârtie, cu substanță sub formă de cristal, precum și 1 dispozitiv de mărunțit substanță vegetală tip ”grinder”.

De asemenea, în zilele de 29.06.2024 și 30.06.2024, în stațiunea Vama Veche, jandarmii aflați în serviciu au depistat doi bărbați care aveau asupra lor substanțe interzise.

„Menționăm că, persoanelor depistate le-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope conform prevederilor Legii 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.
În  perioada 28.06.2024-01.07.2024, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile ” Tomis” Constanța s-au aflat la datorie pentru a menține un climat optim de siguranță publică.
Astfel, pe timpul executării misiunii de menținere a ordinii și siguranței publice în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, jandarmii au întocmit 5 dosare penale, conform  Legii 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. De asemenea au aplicat un număr de 11 sancțiuni la Legea 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice în valoare de 5.200 lei, 18 avertismente pentru încălcare a unor norme de convieţuire socială și 356 de verificări în aplicația eDAC“ - au mai precizat reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

 Citește și: 

„Cocaina de la Marea Neagră“ Tribunalul Tulcea, amânare de pronunțare într-unul dintre cele mai mari dosare de trafic de droguri din România! (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii