Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Polițist în timpul liber, beat, implicat într-un accident rutier la 2 Mai. O femeie și un copil de 2 ani, răniți

ro

28 Sep, 2024 15:29 751 Marime text
Politia. Foto: Facebook/DGPMBUn polițist aflat în timpul liber a fost implicat ieri, 27 septembrie 2024, într-un accident rutier pe DN39 în localitatea 2 Mai. O femeie și un copil de 2 ani au fost răniți și au fost transportați la spital. 

În urma analizelor efectuate s-a stabilit că polițistul era sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului. 

La testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN 39 – localitatea 2 Mai.

Conform primelor cercetări, polițiștii rutieri au constatat că impactul a avut loc între două autoturisme, iar în urma acestuia două persoane au fost rănite.

„Astfel, unul dintre conducătorii auto, respectiv o femeie, de 21 de ani, precum și un minor, de 2 ani -  pasager în același vehicul, au fost transportați la spital, pentru ingrijiri medicale.

Menționăm faptul că la volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat, de 21 de ani, polițist, care se afla în timpul liber. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

În urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a fost negativ la consumul de substanțe interzise“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu tolerează astfel de comportamente.



Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile legale. 

Totodată, conducerea inspectoratului a dispus verificări pe linie internă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii