Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la RAJA Constanța S-a surpat drumul dintre Năvodari și Lumina! Mai multe mașini avariate. Drum închis (FOTO+VIDEO)

ro

03 Oct, 2024 11:47 2385 Marime text

Drumul dintre Năvodari și Lumina, județul Constanța s-a surpat. 

Imaginile care ilustrează materialul sunt făcute azi, 03 octombrie 2024, unde se poate vedea că în asfalt există o groapă. Mai multe mașini au făcut pană. La fața locului se află chiar și ambulanța.  

Drumul de la ieșire din Lumina spre Năvodari este blocat de Poliția Năvodari. 

Șoferii trebuie să manifeste o atenție crescută, deorece riscul de accidente este mare. Cel mai recent COD ROȘU a vizat Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Costinești. 

Drumul s-a surpat în urma ploilor abundente din ultimele zile. Este imperios necesar ca situația să se remedieze în cazul acestor drumuri afectate.  

Un bărbat este foarte ingrijorat de situatie. Socrii lui au fist victmele unui accident și acesta vorbește cu panică despre faptul că socrii lui ar fi putut muri.
 

Toată mașina este ruptă pe dedesubt. Socrii mei sunt victimele, au fost la un pas să moară.  

Noi cum ne reparăm mașina?? Multumim lui Dzeu că scorii mei au scăpat cu viață. Puteam să îi avem la morgă.- a spus bărbatul îngrijorat. 



Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști in cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că o porțiune din D.J.226, între localitățile Năvodari și Lumina, s-a surpat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și Poliției Orașului Năvodari, împreună cu reprezentanți ai administratorului drumului public.

În zonă au fost instituite măsuri de semnalizare a transonului de drum respectiv și de deviere a traficului.
 

Oficial de la RAJA Constanța


Declarației purtătorului de cuvând al RAJA Constanța:

Din primele verificări este vorba de realizarea unor lucrări pentru extinderea rețelelor electrice.
 
Unul dintre constructori care realiza o forare orizontală pentru traversarea acestor rețele, a avariat una din conductele de refulare de mari dimensiuni.

Menționez că pentru această lucrare s-a luat aviz de amplasament, aviz în care se specifica traseul rețelelor hidroedilitare.

Mai mult decât atât, prin aviz, constructorului i s-a pus în vedere faptul să realizeze sondaje, precum și să ceară asistenața tehnică pe perioada derulării lucrărilor.
 
Din ceea ce am înțeles de la colegii mei, nu a respectat niciuna din măsurile impuse prin acest aviz, lucru pe care îl vedeți și dumneavoastră, a dus la avarierea conductei de refulare.
 
Vom interveni în regim de urgență atât pentru refacerea acestei magistrale , cât și pentru refacerea drumului. Evident că toate costurile legate de toate aceste lucrări de refacere vor fi suportate de către constructor.



Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  















Citește și:

Faleza din Năvodari, sub apă! Imagini incredibile din zonă (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii