Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șofer beat și sub influența substanțelor interzise, implicat într-un accident între localitățile Murfatlar și Poarta Alb

ro

02 May, 2024 15:54 829 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaLa data de 2 mai a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22C, între localitățile Murfatlar și Poarta Albă, a avut loc un accident rutier.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de ani, și un vehicul electric, condus de un bărbat, de 39 de ani.
 
În urma accidentului rutier a fost rănită o femeie, de 59 de ani, pasageră în vehiculul electric.
 
Ulterior, șoferul autoturismului ar fi părăsit locul accidentului, la scurt timp fiind depistat de polițiști.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța. 

Citește și: 

Cine este tânărul mort în accidentul de la ieșire din 2 Mai spre Mangalia, județul Constanța? (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii