Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șofer fără permis, implicat într-un accident rutier pe DJ 383, în orașul Techirghiol. Suspectul, reținut

ro

10 Jul, 2024 14:39 580 Marime text
La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 53 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

„Astfel, la data de 9 iulie a.c., în jurul orei 18.55, bărbatul ar fi condus un autoturism pe D.J. 383, în orașul Techirghiol, fără a deține permis de conducere pentru nicio categoire de vehicule, și ar fi intrat în coliziune cu un alt vehicul, care ar fi circulat în aceeași direcție. 

În urma accidentului rutier a fost ușor rănită o femeie, pasageră în autoturismul lovit“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 10 iulie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Citește și: 

Accident rutier mortal în localitatea Satu Nou, județul Constanța. Un bărbat și o femeie au murit (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii