Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șofer posibil drogat implicat într-un accident în Constanța!

ro

10 Aug, 2024 13:16 272 Marime text
 foto cu rol ilustrativ Ieri, 09 august 2024, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, a avut loc un accident rutier.

Un bărbat, de 69 de ani, ar fi fost implicat într-o tamponare. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

 

Date oficiale de la Poliție

La data de 9 august a.c., în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, a avut loc un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 69 de ani, ar fi fost implicat într-o tamponare, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, intersecție cu strada Soveja.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.



Citește și:

Accident în Constanța, azi. Implicat un șofer de 75 de ani, posibil drogat și fără permis de conducere internațional
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii