Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șofer vitezoman și cu mașina sub sechestru, prins la volan de două ori într-o oră

ro

06 Jul, 2024 18:01 1503 Marime text

La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 19.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutieră au oprit un bărbat în vârstă de 45 de ani care conducea un autoturism pe D.N. 39, în comuna 23 August, cu o viteză înregistrată de aparatul radar de 93 km/h, într-o zonă unde limita legală de viteză era de 30 km/h.

Potrivit IPJ Constanța, în urma verificărilor, s-a constatat că vehiculul nu avea asigurare obligatorie de răspundere civilă valabilă și era înregistrat sub sechestru. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, i s-a reținut permisul de conducere și i-au fost retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numere de înmatriculare.

Ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 20.54, același bărbat a fost depistat din nou la volanul aceluiași autoturism, circulând pe D.N. 39. 


Iată ce spune IPJ Constanța 

La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 19.55, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de  45 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în comuna 23 August, aparatul radar înregistrând viteza de 93 km/h pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 30 km/h.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul nu are asigurare obligatorie de răspundere civilă valabilă și figurează ca fiind sub sechestru.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, fiind luată măsura reținerii în vederea suspendării a permisului de  conducere.

De asemenea, au fost retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numere de înmatriculare.

La aceeași dată, în jurul orei 20.54, conducătorul auto a fost depistat de polițiști la volanul aceluiași autoturism, circulând pe D.N. 39.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuțe cu numere de înmatriculare au fost retrase.


Citește și:

Știri ConstanțaAccident în Cumpăna. Un șofer băut și fără permis a părăsit locul faptei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii