Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Tânăr care dormea pe o bancă, prins de jandarmi cu surprize în buzunare

ro

08 Oct, 2024 11:36 331 Marime text
Sursa foto: Jandarmeria Constanța



În cursul zilei de luni, 07.10.2024, în jurul orei 15:30, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină în zona de promenadă a străzii Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat un tânăr în vârstă de 23 ani care dormea pe o bancă.
 
Acest fapt i-a determinat pe jandarmi să-l legitimeze pe cel în cauză și deoarece acesta s-a dovedit a fi într-o stare vizibil alterată, oamenii legii au decis să-l controleze și corporal.
 

„În urma controlului, jandarmii au descoperit în buzunarele  bărbatului trei pachețele de staniol care conțineau o substanță verde oliv cu miros specific și un obiect periculos din categoria box-urilor”, spun jandarmii contănțeni.

 
Tânărul a fost condus la sediul jandarmeriei, unde i-au fost întocmite acte de constatare a unei posibile infracțiuni de deținere de substanțe interzise, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Substanțele găsite asupra sa precum și obiectul periculos au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Citește și
Accident rutier în zona Kaufland ICIL din Constanța. Două femei, pietoni, au fost rănite (FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii