Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un tânăr de 18 ani a furat mașina fratelui său și a făcut accident în Mamaia. Oamenii legii l-au depistat fără permis, băut și posibil drogat

ro

05 Sep, 2024 15:01 214 Marime text
Mașină poliție/ Sursa foto: Ziua de Constanța



 
  • Un bărbat din municipiul Constanța a sesizat IPJ Constanța cu privire la faptul că fratele său i-ar fi sustras autoturismul.
  • Fratele său, de doar 18 ani, a lovit mașina în Mamaia, Constanța, neavând nici permis de conducere.
  • În urma testărilor ar fi fost băut și posibil drogat. 
 
 
La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că fratele său i-ar fi sustras autoturismul.
 
La scurt timp, polițiștii au depistat vehiculul respectiv pe bulevardul Mamaia, fiind implicat într-un accident rutier (tamponare), ptrivit IPj Constanța.
 
Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că șoferul, un tânăr de 18 ani, a condus autovehiculul respectiv, a pierdut controlul direcției și a lovit amenajarea rutieră de tip giratoriu.
 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, transmit polițiștii.


 

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.
 
 
Citește și
Un bărbat din orașul Ovidiu a dispărut. L-ați văzut?
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii