Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța UPDATE. Accident rutier cu victime, la ieșire din Mangalia spre 2 Mai! Printre victime, o femeie însărcinată (FOTO)

ro

14 Jul, 2024 13:29 7842 Marime text
 
Un accident rutier s-a produs azi, 14 iulie 2024, la ieșire din Mangalia spre 2 Mai, județul Constanța. 

Este vorba despre un accident rutier între două autoturisme, din care un autoturism răsturnat, cu 5 victime din care una incarcerata la ieșire din  Mangalia spre 2 Mai., transmite ISU Dobrogea. 

La fața locului intervine PTS Vama Veche, 2 Saj și ATPVM (Autospecială transport personal şi victime multiple) Mangalia.

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Misiunea este în desfășurare.


UPDATE 1

Din accidentul rutier au rezultat șapte victime (două femei și doi bărbați cu atac de panică, doi bărbați cu diverse traumatisme și o femeie gravidă) conștiente, transportate la spital.

UPDATE 2 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 39, localitatea Mangalia, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 4 victime, cu diferite leziuni, care sunt transportate către spital.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, valorile de trafic fiind în creștere. 

Se estimează reluarea circulației în jurul orei 15:00. 


 

Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului. 


Citește și:

Știri ConstanțaAccident rutier aproape de Agigea. Implicat un șofer suspectat de consum de droguri 



Tânărul șofer implicat în accidentul dintre 2 Mai și Mangalia a murit (VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii