Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studentul suspectat că ar fi incendiat un profesor de la Universitatea Ovidius Constanța, reținut pentru tentativă de omor!

ro

27 Jun, 2024 22:07 1465 Marime text
Scene șocante azi, 27 iunie 2024, la Constanța. 
 
Totul s-a produs la Facultatea de Matematică din cadrul Universității Ovidius Constanța. Este vorba despre un student nemulțumit de nota primită la examn a aruncat cu spirt în cadrul didactic după care i-a dat foc acestuia.

Studentul a fost reținut pentru tentativă de omor.


Oficial de la IPJ Constanța 

În baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală, aflată în urmărire penală proprie, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,tentativă de omor”. De asemenea, în prezenta cauză, acte de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 27 iunie a.c., un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă.

Bărbatul de 21 de ani a fost condus pentru audieri și pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reținut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior a fost  condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Mâine, 28 iunie a.c., va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului penal întocmit.


Citește și:

Știri ConstanțaCine este studentul suspectat că ar fi incendiat un profesor de la Universitatea Ovidius Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii