Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Bărbatul suspectat că a omorât o femeie, vizat de descinderile polițiștilor

ro

09 Sep, 2024 14:15 832 Marime text
Foto: Percheziții sursa: ZIUA de Constanța

Polițiștii descind la domiciliul unui bărbat suspectat că ar fi ucis o femeie, pe care ulterior ar fi abandonat-o pe un câmp, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazul din județul Constanța.
 
Potrivit surselor noastre, bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Constanța, după ce ar fi fost implicat într-un accident produs pe 30 august 2024.

Aceleași surse au dezvăluit că bărbatul a fost rănit în timpul coliziunii cu un cap de pod, în timp ce se afla în autoturismul care ar fi aparținut chiar victimei sale.

Oficial de la IPJ Constanța

În baza mandatelor de percheziție emise de către instanța de judecată și a ordonanței de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, astăzi începând cu ora 13 polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Constanța efectuează 2 percheziții domiciliare, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.
 
La percheziții participă și specialiști din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Național de Criminalistică și Direcția de Investigații Criminale.
 
Activitățile se derulează într-un dosar penal privind comiterea a două infracțiuni de omor, comise în perioada lunilor iulie-august 2024, pe raza județului Constanța.
 
Alte detalii despre aceste cazuri vă vor fi oferite de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, pe parcursul acestei zile.

 
Știre în curs de actualizare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii