Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de evaziune fiscala

ro

12 Oct, 2009 02:34 1247 Marime text

Administratorul unei societăţi constănţene este cercetat penal pentru o evaziune fiscală de aproape trei mii de lei. Numele societăţii a fost vehiculat şi în alte dosare din sfera infracţiunilor economice.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor, cei care instrumentează cazul, spun că Florin Runceanu, în vârstă de 37 de ani, din Constanţa, este administrator al SC „Florirom" SRL Constanţa, cu sediul pe strada Sandu Aldea nr. 54, firmă cu domeniul de activitate în transportul rutier de mărfuri cu vehicule specializate. Profitând de calitatea pe care o deţin în cadrul firmei, administratorul a trimis un cec de 2.768 lei, perfect conştient de faptul că suma este pur fictivă şi că în realitate nu există disponibil în cont. Destinatarul era SC „Atp Exodus" SRL Constanţa, cu sediul pe B-dul Aurel Vlaicu nr. 52, firmă având ca domeniu de activitate importul şi distribuţia de piese de schimb pentru autovehicule. Ilegalitatea a ieşit la iveală o dată ce reprezentanţii societăţii Atp Exodus s-au prezentat la bancă pentru a ridica banii. Păgubiţii au făcut o plângere penală la poliţie, iar în baza cercetărilor în acest caz, oamenii legii au dat de urma administratorului. Florin Runceanu este cercetat penal pentru pentru săvârşirea infracţiunii de emitere de file cec fără a avea disponibil în cont.

Ancheta a scos la iveală că numele societăţii SC „Florirom" SRL Constanţa este menţionat şi în alte anchete având în prim plan infracţiuni din sfera economică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii