Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Talpes si nasul lui Hagi, fosti asociati cu Costel Lungu

ro

18 Feb, 2010 03:36 6168 Marime text
cap_6.jpgDispariţia misterioasă a lui Costel Lungu, care apare ca asociat în trei firme ce desfăşoară activităţi în transportul şi pilotajul maritim a fost primită nu cu foarte mare surprindere de persoanele care l-au cunoscut.

Acest lucru este cauzat de faptul că bărbatul de 53 de ani era ştiut ca fiind nu tocmai un om cu care să faci afaceri profitabile. De acest lucru s-a convins şi Gheorghe Talpeş, care, imediat după înfiinţarea societăţii comerciale Pilot River Sea SRL, în 2002, în care era asociat şi Costel Lungu a renunţat la această idee de parteneriat tocmai pentru că acesta „a făcut nişte matrapazlâcuri". Şi Tănase Naciadis, naşul marelui fotbalist Gheorghe Hagi, asociat, de asemenea şi declarat şi administrator s-a retras, la scurt timp, din aceleaşi motive.

Ieri, Gheorghe Talpeş a menţionat că din anul 2002 nu l-a mai văzut pe Lungu, până acum aproximativ trei săptămâni, când s-au întâlnit, întâmplător, în zona Piaţa Griviţei. Atunci, bărbatul dat dispărut de poliţiştii constănţeni i-ar fi spus că îi merge bine dar se pare că nu era aşa, dacă este să ne luăm după presupusul email trimis familiei în care îşi cerea iertare pentru toate neplăcerile cauzate de problemele cu care se confrunta o firmă de-a sa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioi 18 Feb, 2010 14:45 Tanase Naciadis e tasu lu Costel Naciadis viitorul om de la Garda