Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taxi vs moped vs Citroen

ro

29 Sep, 2009 02:48 1132 Marime text

Un moped a intrat în coliziune frontală, pe contrasens, cu un Opel, în încercarea de a evita impactul cu taxiul din faţa sa, al cărui şofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie. Conducătorul mopedului, un bătrân în vârstă de 68 de ani, a ajuns la spital cu piciorul rupt.

Accidentul s-a produs week-end-ul trecut, pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa. Poliţiştii de la Rutieră spun că cel care a declanşat impactul este

Petru Iancău, în vârstă de 21 de ani, din Constanţa, angajat al SC „Taxi VIP" SRL, pe un Logan înmatriculat CT 12 VYP. Taximetristul a încercat să treacă de pe banda I pe banda a II-a fără să se asigure, determinându-l pe conducătorul unui moped de pe banda a II-a, din spatele său, să evite impactul cu autoturismul printr-un viraj la stânga, pătruzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Citroen, înmatriculat CT 69 DCX şi condus de Dorin Croitoru, în vârstă de 40 de ani, din Constanţa. Şoferul era pe banda a III-a şi aştepta liniştit verdele la semafor. În urma impactului, Vasile Brotea, în vârstă de 68 de ani, din Constanţa, conducătorul mopedului înregistrat cu numărul CT 1482, a ajuns la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa cu un traumatism forte la piciorul stâng. Medicii spun că bărbatul va rămâne internat în unitatea sanitară constănţeană pentru a putea primi îngrijirile de care are nevoie. Poliţiştii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a elucida circumstanţele în care a avut loc producerea carambolului rutier.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii