Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetrista bauta provoaca impact in lant

ro

03 Oct, 2009 03:14 1534 Marime text

Accident „în ramă", ieri după-amiază, la intersecţia bulevardului 1 Mai cu strada Traian, din zona Gării. O taximetristă băută a ajuns la spital cu leziuni multiple, după ce a provocat un carambol rutier în care au fost avariate trei autoturisme. Protagonista a refuzat să fie supusă etilotestului Drager, iar poliţiştii aşteaptă acum rezultatul probelor biologice, pentru a putea stabili alcoolemia din sânge. Imediat după impact, de sub capota taxiului a început să iasă fum şi să se scurgă ulei, anunţând pericolul izbucnirii unui incendiu.

Carambolul s-a produs vineri după-amiază, la intersecţia bulevardului 1 Mai cu strada Traian. Poliţiştii de la Rutieră spun că Angela Petrescu, de 54 ani, din Constanţa, venea de pe strada Caraiman, la volanul unui Daewoo Matiz, înmatriculat CT 07 CWR, taxi al „Valentino & Doris". Cu ceva băutură „la bord", a încercat să vireze dreapta în intersecţie, însă a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un Renault 21, înmatriculat CT 03 VYE, condus de Ion Mircea Alionte, de 26 ani, din Constanţa. Bărbatul aştepta verdele la semafor pe sensul său de mers. Din coliziune, Renault-ul a fost proiectat în spate şi a intrat într-un Daewoo Cielo, înmatriculat CT 49 GYA, condus de Emanuela Georgeta Bordeanu, de 27 ani, Constanţa. În urma impactului, taximetrista a fost rănită, iar de sub capota distrusă a taxiului a început să iasă fum şi să existe scurgeri de ulei. Locul accidentului a fost împânzit de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea", Poliţiei Rutiere şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Pompierii au intervenit pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, iar rănita a fost transportată la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Medicii spun că femeia a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-facial acut închis, un traumatism toraco-pulmonar acut închis şi o contuzie la genunchiul stâng. Ea va rămâne internată pentru a-i fi acordată îngrijirile de care are nevoie. În paralel, medicii i-au recoltat probe biologice pentru a-i putea stabili alcoolemia din sânge, întrucât la locul accidentului, şoferiţa a refuzat să fie testată cu aparatul Drager. Poliţiştii de la Rutieră au deschis o anchetă şi aşteaptă rezultatele probelor biologice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Baba Novac 03 Oct, 2009 01:38 Din cate stiu eu "1 Mai" nu prea se intersecteaza cu "Traian". Cu "Traian" se intersecteaza "1 Decembrie 1918". Sau poate ati dorit sa scrieti ca pe 1 Decembrie (2009) si pe 1 Mai (2010) va fi tot Traian, undeva pe Caraiman!!!